SVET na Kanalu A
SVET - aktualni dogodki Ustvarjalci
Svet
SVET na Kanalu A
 

Prva večerna poročila v državi to jesen s svežim načinom podaje novic in tudi z novimi obrazi.

 
Iz studia SVETA ob 18.00 tako izmenjaje po tednih gledalce pozdravljajo osrednji voditelj Uroš Slak s sovoditeljico Nušo Lesar ter osrednji voditelj Gregor Trebušak in sovoditeljica Urša Levičar.
V živo, ob 19.45 pa je na sporedu še krajši, aktualni povzetek, vključujoč tudi najnovejša dogajanja doma in v tujini.

SVET ostaja z uredniško politiko na strani »malega človeka«, njihovemu vsakdanu, dogodkom iz vseh področij, ki jim krojijo življenja in s kamero tudi tam, kjer so pogosto prezrti- izven meja pri zamejskih Slovencih, odročnih regijah, krajih, njihovih udejstvovanjih.
SVET - Danica Lovenjak
Poleg aktualnih dogodkov doma in po svetu, športnega utripa in vremena, pa so z gledalci še čisto posebni nasveti dneva Danice Lovenjak in tudi najzanimivejši poslani posnetki gledalcev.

»Ker nam ni vseeno v kakšnem svetu živimo,bo rdeča nit SVETA s podajo novic še naprej način javnega obveščanja in pritiska, da se nek problem razreši za ljudi, ki nimajo političnega vpliva, zvez, veliko denarja ali oblasti. SVET smo vseskozi nadgrajevali in z jesenjo gremo še korak naprej. V svojo ekipo smo uspeli pridobiti Uroša Slaka, enega najbolj prepoznavnih, uspešnih in kredibilnih obrazov in hkrati izjemno dobrega poznavalca aktualnega dogajanja doma in po svetu, tako da bomo svojo delo, v prid ljudi, nedvomno še izboljšali. S svežo podajo novic, saj bosta voditeljema tekom oddaje občasno pri podaji novic v »pomoč« sovoditeljici, pa bomo SVET ponudili še v dinamičnejši, atraktivnejši, zanimivejši obliki. Prihod Uroša k nam, nadgrajena podaja novic, okrepitev v skupini razsikovalnih novinarjev in naša avtonomna drža pa nas bo zagotovo pripeljala še do večjega kroga gledalcev«, je povedal odgovorni urednik informativnega programa Kanala A Bojan Traven.
 
 
.