Big Brother - mega/mini kartice
Big brother - mega
Zagotovi si popoln vpogled v hišo Big Brother
 

Na Kanalu A in na bigbrother.24ur.com spremljamo nov, še bolj atraktiven, še bolj napet in še bolj dinamičen največji resničnostni šov vseh časov, BIG BROTHER!

 
Stran bigbrother.24ur.com v še atraktivnejši preobleki
Na spletni strani bigbrother.24ur.com bodo uporabniki lahko spremljali stanovalce na vsakem koraku - v živo 24 ur na dan! Najbolj zanimive trenutke v hiši si bodo ogledali v bogatem izboru posnetkov, obenem si bodo privoščili ekskluzivne videovsebine, posnete zunaj hiše Big Brother.

Za popoln vpogled v hišo Big Brother boš potreboval/a 3-dnevni dostop ali neomejeni dostop. Zagotoviš si ga lahko z nakupom preko Monete, Si.nakupa ali s kreditno kartico ter z nakupom vrednostne kartice 24ur.com MINI (1,99 €) ali MEGA (10,00€). Vrednostno kartico 24ur.com MINI (1,99 €) ali MEGA (10,00 €) si lahko priskrbiš na prodajnih mestih Petrola in Dela Prodaje.

Če se boš za nakup 3-dnevnega ali neomejenega dostopa odločil/a do 13. marca, boš dobil/a posebno ugodnost - dostop do ekskluzivnih vsebin MOTO GP!

Na strani bigbrother.24ur.com bodo podrobnejše predstavitve stanovalcev z bogatimi fotogalerijami. Uporabniki bodo vse vsebine lahko našli v preglednem arhivu, v spletni prodajalni nakupovali atraktivne Big Brother izdelke, naredili svoj strip ali video ter listali po atraktivnem elektronskem albumu voditeljice šova Nine Osenar.
Big Brother II

Ustvarjalci bigbrother.24ur.com bodo iz ure v uro pripravljali sveže novice o dogajanju v in zunaj hiše Big Brother. Uporabniki bodo na tekočem z rezultati tedenskih nalog, sodelovali bodo lahko na forumu, glasovali za priljubljenost stanovalcev in odločali o tem, kdo se mora izseliti iz hiše. Z izpadlimi stanovalci bodo lahko klepetali in se družili na priljubljenem servisu Frendi in Flirt ter sodelovali v e-natečaju Big Brother išče NAJ blogerja!

Ne zamudi ekskluzivne priložnosti in si zagotovi dostop do dogajanja v resničnostnem šovu Big Brother še danes!


 
.