24UR ZVEČER ustvarjalci
24UR ZVEČER
Vera Ladžič

 

24UR ZVEČER ustvarjajo:

 
NOV OBRAZ EKIPE 24UR - VERA LADŽIČEkipa uredništva 24UR na POP TV se bo v prihodnje kadrovsko še okrepila. Prihodnji ponedeljek (2.11.) se ji namreč pridružuje izkušena novinarka Vera Ladžič, ki bo v uredništvu pokrivala področje notranje politike.Vera Ladžič je že poznano televizijsko ime.Z delom televizijske novinarke v informativnem programu je
začela v uredništvu oddaje SVET na Kanalu A. Poleg dogajanja na političnem
parketu je v oddaji aktivno pokrivala še pravosodno področje in poročala o številnih
odmevnih sodnih procesih. Svojo profesionalno pot je nadaljevala na Info TV, kjer je dobro leto
kot novinarka in voditeljica soustvarjala dnevnoinformativni program.
"Za POP TV sem se odločila, ker mi delo v redakciji najbolj gledane, vplivne in verodostojne dnevnoinformativne oddaje v državi predstavlja nov, velik izziv na moji poklicni poti in zato sem ga z veseljem sprejela. Tudi v prihodnje bom pokrivala notranjepolitično dogajanje, dela s soustvarjalci programa pa se že zelo veselim", je povedala Vera Ladžič.» Gre za znano ime, novinarko, ki je v slovenskem medijskem prostoru pridobila že veliko izkušenj.
Veseli nas, da se pridružuje kolektivu najbolj prodornih slovenskih novinarjev in s to okrepitvijo bomo lahko v prihodnje še bolj poglobljeno spremljali aktualne dogodke oziroma teme", je povedala Špela Šipek, urednica dnevnoinformativnega programa 24UR.
24UR je še naprej prepričljivo prva izbira slovenskih gledalcev v predvajanem terminu in najbolj gledana dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. 24UR ZVEČER
Maja Sodja je voditeljica oddaj 24UR POPOLDNE in24UR ZVEČER. V uredništvo 24UR je prišla v začetku leta 2002, ko se je priključila notranji redakciji. Maja ni pokrivala le enega področja, saj se je kot novinarka ukvarjala s področjem zdravstva, socialne problematike, občasno tudi z družabno kroniko. Svoje prve novinarske izkušnje je nabirala na večih radijskih postajah, kasneje na Kanalu A, največ izkušenj pa je, kot sama pravi, pridobila in še pridobiva prav v uredništvu 24UR.
24UR ZVEČER
Jani Muhič se z novinarstvom profesionalno ukvarja že 16 let. Pred prihodom na POP TV je delal na regionalni televiziji in pisal za lokalni časopis. Informativnemu uredništvu POP TV se je pridružil leta 2001, sprva kot novinar in redaktor radijskih novic, nato pa postal eden najprepoznavnejših novinarskih obrazov 24UR.
Tjaša Slokar
Tjaša Slokar je na POP TV že od vsega začetka. Osem let je bila novinarka, ki je pokrivala predvsem notranje politično področje. V zadnjem času se posveča urednikovanju oddaje 24UR. Njen prvi projekt je bila posebna oddaja Vstop Slovenije v EU, nato pa evropske, parlamentarne in lokalne volitve. Zadnje leto prav zaradi posebnih projektov nima več časa za terensko delo in za prispevke, ki jih zelo pogreša.
 
.